Spa centar u srcu grada -lepota nikad nije bila bliže


Leto je uveliko zapalilo grad. Svako od nas sanja da pobegne bar na nekoliko dana od gradske buke, obeveza i opterećenja. Jedan veliki letnji odmor bi bio idealan, ali nema se uvek vremena za to. Ako u iščekivanju mora, plaža i buđenja bez alarma sanjate mini odmor, ne morate putovati daleko. Beogradska banja i vaša lična oaza lepote i mira nalazi se upravo tu, u srcu grada, gde je najmanje očekujemo. Kada sledeći put sa drugaricom odete na kafu u grad i poželite da produžite nedeljno opuštanje, ne morate ići daleko. Za potpuno drugačiji ugođaj i pravo opuštanje biće dovoljno da zakažete termin u Kralja Milutina 47, na Slaviji.

Spa sense u programima za negu i oblikovanje tela i lica koristi najnovija tehnička dostignuća kombinovana sa prirodnim tretmanima za lepotu. Spa centar je tu da svaki napor ka boljem izgledu i zdravijem životu učini lakšim, bržim i izvesnijim. Uz besplatne savete i individualni program za negu i detox lica i tela Spa sense nudi brojne tretmane za gubljenje suvišnih kilograma, uklanjanje celulita, podmlađivanje kože i zatezanje celog tela nehirurškim metodama, blagotvornim za zdravlje. Neke od ponuda koje ćete naći na sajtu Spa sensa su Deramalife kapsula, mezoterapija, mikrodermoabrazija, kavitacija, radiotalasni lifting kože, aromaterapija, relax masaža i Migun masažni krevet za potpuno opuštanje.


Mršavite zdravo uz program Spa sensa Preko 10 godina tim iskusnih stručnjaka, nutricionista, dermatologa, fitoterapeuta i masera čine čuda svojom veštinom i umećem za sve koji probaju blagodeti beogradske banje. Spa centar prilagođava svoj program svakoj ženi ponaosob i izlazi u susret njenim potrebama i zahtevima. Ako ne stižete da redovno vežbate tu je kompletan program zatezanja mišića i tim stručnjaka koji će pomoci da u dermalife kapsuli nadoknadite izgubljeno vreme u teretani. Nega lica, tela, potpuno opuštanje i estetski problemi koji vam se čine nerešivi ( kilogrami koji se stalno vraćaju, uporan celulit, opuštena koža lica i tela, tamni i izraženi podočnjaci, opuštene grudi nakon porođaja samo su neki od problema koji se u Spa centru uspešno i u kratkom vremenskom periodu trajno rešavaju).
Bogat program nege lica podrazumeva i mezoterapiju za uklanjanje bora. Mezoterapijski koktel je potpuno bezbolan i blagotvoran na mnogo načina: svojim aktivnim sastojcima stimuliše proizvodnju kolagena i elastina koji ne samo da uklanjaju tragove starenja kože, nego i vraćaju telo i lice 10 godina unazad i odlažu starenje kože. Mezoterapijski tretman posebno je efikasan u uklanjanju večitog ženskog problema: celulita i omogućava brzo i zdravo mršavljenje.
Pored osnovnog derma life Spa sistema specijalno osmišljenog za brzo i trajno gubljenje kilograma svaki korisnik Spa centra besplatno dobija i individualni plan za mršavljenje, prilagođen svom životnom tempu, tako da ni rezultati a ni ostale dnevne obeveze neće biti odložene.
Osnovu programa za mršavljenje uglavnom čine kavitacija i derma life kapsula, samostalno ili po želji u kombinaciji sa drugim ponudama iz programa. Kavitacija ili ultrazvučna liposukcija je nehirurška, ultrazvučna metoda uklanjanja masnih naslaga čak i na onim delovima tela na kojima oni uporno ostaju i nakon uspešno sprovedene dijete i aktivnog vežbanja.Ova metoda koristi ulatrazvučne talase frekvencije specijalno prilagođene otklanjanju masnih naslaga. Ova metoda može smanjiti figuru u obimu i do 6 cm. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.
Derma life kapsula :Ovo čudo američke estetske medicine i dizajna vec 11 godina je u Spa centru zaduženo za mršavljenje, uklanjanje celulita ali i brojnih zdravstvenih problema. Pored brzog mršavljenja koje je zagarantovano, derma life kapsula reguliše i zdravstvene probleme koje prekomerna težina izaziva. Posebno je efikasna protiv bolnih menstruacija, reumatskih bolova i bolnih i oteklih zglobova. Pored toga, kapsula ubrzava metabolizam, uklanja celulit a i ostali benefiti od boravka u njoj odmah se vide i osećaju. Po potrošnji kalorija i zatezanju tela jedan boravak u kapsuli moze zameniti 45 minuta vežbanja, a tretman u kapsuli kombinovan sa limfnom drenazom po intenzitetu i rezultatima jednak je dvočasovnom treningu u teretani. Iako su rezultati boravka u dermalife kapsuli vidljivi odmah, boravak u njoj nije ni najmanje naporan ni zamoran-upravo suprotno tome. Boravak u kapsuli je apsolutno komforan, a uz umirujuću muziku i aromaterapiju postiže se duboko opuštanje i detoksikacija uma i tela.
U sklopu individualnih programa za mršavljenje, po želji i potrebi moguće je kombinovati više programa koje nudimo. Neki od njih daju posebno efektne i brze rezultate. Kombinacijom kavitacije i derma life kapsule odmah se skidaju kilogrami koji se mere u santimetrima. Već posle prvog tretmana rezultati su vidljivi pred ogledalom.
Kapsula u kombinaciji sa radio talasima posebno je uspešna kod zatezanja i podmlađivanja lica i tela. Radio talasi potpomažu i podstiču stvaranje kolagena i rezultati su vidljivi već posle 2 do 3 dana. Ova kombinacija je magična kada su u pitanju problematični delovi tela koje je teško zategnuti i aktivnim treningom a koji odaju godine i generalno smetaju ženama: podbradak, opušutene podlaktice, opuštene grudi nakon porođaja( čiji se prvobitni izgled vraća od 70 do 100 posto potpuno prirodno, bez bolnih i rizičnih hirurških intervencija).


Detox tretmani za blistavost lica i tela

Pored vidnog poboljšanja fizičkog izgleda Spa sense nudi raznovrstan detox tretman koji je neophodan da bi se rezultati održali što duže, telo oslobodilo toksina i rešili se zdravstveni problemi koji stoje iza problema sa kožom, gojaznošću i hroničnim umorom koji je česta posledica nagomilanih otrova u organizmu nastalih pogrešnom ishranom, nedostatkom vremena i negativnim emocijama koje ostavljaju vidljiv pečat na telu i organizmu.
Pored zatezanja i podmlađivanja, specijalni tretmani lica Spa centra rešavaju svaki problem sa kožom (akne, kuperoze, opuštenu kožu, fleke na licu, tamne i uvećane podočnjake). Uz tretman lica svaki klijent ponaosob obavezno dobija i preporuku kreme koja se specijalno za njegov tip kože priprema u laboratoriji.

Migun krevet za budjenje uspavanih potencijala

Svaki trud i ulaganje u izgled i zdravlje uvek daje vidljiv rezultat ali pravu lepotu čini nešto neuhvatljivo, što dopire iznutra, iz unutrašnjeg zadovoljstva i opuštenosti. Odmor koji blagotvorno utiče na um i telo u meri koja je idealna za naše zdravlje ne možemo svi uvek da priuštimo, a neispavanost i stres itekako ostavljaju traga. Traganje za savršenstvom ne zahteva samo vreme i trud već i odmor i rasterećenost. Zato Spa centar nudi bogat program antisters masaže, aromaterapije i tretmana toplim žadom na migun krevetu za budjenje uspavane energije. Masaža energetskih meridijana će probuditi uspavanu životnu energiju- či , koja daje radost, lepotu i vitalnost. Dođite da se družimo i zajedno dostignemo ideal lepog, radosnog i ispunjenog života. Lepota i zadovoljstvo uvek počinju iznutra.


Podaci iz ovog posta su informativnog karaktera i mogu poslužiti kao smernica za osobe koje žele da smršaju i postignu i održe mladalački izgled svog lica i tela uz pomoć programa za mršavljenje Spa centra.  Tekst je rađen u saradnji sa Gordanom Egeljom, vlasnicom Spa sensa, centra za negu i oblikovanje tela . Adresa Spa centra je Kralja Milutina 47, Beograd. Za kontakt telefone kliknite  ovde
Autor teksta: Marija Jovičić

Коментари

Популарни постови са овог блога

Pokloni sa kojima ne možete da pogrešite

PEAT metod

Floriterapija i holistička ginekologija